Als alles goed gaat, kunnen we eind november 2018 Matthias Schoenaerts bewonderen naast Jennifer Lawrence. Beiden spelen mee in de spionagethriller Red Sparrow. Ook Joel Edgerton en Jeremy Irons spelen mee. Francis Lawrence, die Jennifer Lawrence eerder al regisseerde in drie Hunger Games-films, neemt ook hier de regie op zich.

De prent, een adaptatie van een roman van Jason Matthews, volgt een Russische inlichtingenofficier (Lawrence) die tegen haar wil een jonge CIA-agent moet versieren als professionele verleidster.

Het gaat almaar harder voor Schoenaerts. De laatste jaren schitterde hij onder andere naast Alicia Vikander in The Danish Girl en Tilda Swinton en Ralph Fiennes in A Bigger Splash.

Als alles goed gaat, kunnen we eind november 2018 Matthias Schoenaerts bewonderen naast Jennifer Lawrence. Beiden spelen mee in de spionagethriller Red Sparrow. Ook Joel Edgerton en Jeremy Irons spelen mee. Francis Lawrence, die Jennifer Lawrence eerder al regisseerde in drie Hunger Games-films, neemt ook hier de regie op zich. De prent, een adaptatie van een roman van Jason Matthews, volgt een Russische inlichtingenofficier (Lawrence) die tegen haar wil een jonge CIA-agent moet versieren als professionele verleidster. Het gaat almaar harder voor Schoenaerts. De laatste jaren schitterde hij onder andere naast Alicia Vikander in The Danish Girl en Tilda Swinton en Ralph Fiennes in A Bigger Splash.