Acteur Matthias Schoenaerts schitterde maandag bij de vertoning van de film 'Blood Ties' en de daaropvolgende persconferentie in het Palais des Festivals in Cannes door zijn afwezigheid.

De Vlaamse acteur die inmiddels duchtig aan de Hollywoodweg timmert, verblijft momenteel voor filmopnames aan de andere kant van het Kanaal.

Regisseur Guillaume Canet van 'Blood Ties' had het tijdens de traditionele persbabbel even over de afwezige acteur: "Hij draait bij de Queen (in Londen, nvdr) en zij had hem slechts voor één dag uitgenodigd".

In 'Blood Ties', een Franse misdaadfilm die zich afspeelt in het Brooklyn van de jaren '70, speelt Schoenaerts naast, onder anderen, Clive Owen, Billy Cudrup, James Caan en -opnieuw, na "De rouille et d'os"- Marion Cotillard.

Eén van Schoenaerts nieuwe projecten is een film met -opnieuw, na "Rundskop"- regisseur Michael R. Roskam. In "Animal Rescue" zal hij de generiek sieren samen met Tom Hardy en Noomi Rapace. Millennium-actrice Rapace ziet hij prompt terug in 'Alive Alone', waar hij een ex-gevangene van Guantanamo zal incarneren die een door de maffia achternagezeten vrouw ontmoet. (Belga/DB)

Acteur Matthias Schoenaerts schitterde maandag bij de vertoning van de film 'Blood Ties' en de daaropvolgende persconferentie in het Palais des Festivals in Cannes door zijn afwezigheid. De Vlaamse acteur die inmiddels duchtig aan de Hollywoodweg timmert, verblijft momenteel voor filmopnames aan de andere kant van het Kanaal. Regisseur Guillaume Canet van 'Blood Ties' had het tijdens de traditionele persbabbel even over de afwezige acteur: "Hij draait bij de Queen (in Londen, nvdr) en zij had hem slechts voor één dag uitgenodigd". In 'Blood Ties', een Franse misdaadfilm die zich afspeelt in het Brooklyn van de jaren '70, speelt Schoenaerts naast, onder anderen, Clive Owen, Billy Cudrup, James Caan en -opnieuw, na "De rouille et d'os"- Marion Cotillard. Eén van Schoenaerts nieuwe projecten is een film met -opnieuw, na "Rundskop"- regisseur Michael R. Roskam. In "Animal Rescue" zal hij de generiek sieren samen met Tom Hardy en Noomi Rapace. Millennium-actrice Rapace ziet hij prompt terug in 'Alive Alone', waar hij een ex-gevangene van Guantanamo zal incarneren die een door de maffia achternagezeten vrouw ontmoet. (Belga/DB)