Regisseurs schuiven aan om samen te werken met de Amerikaanse acteur. Na glansrollen in Mud, The Wolf of Wall Street en de Dallas Buyers Club, waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg, wil iedereen McConaughey in zijn film.

'Sea of Trees' gaat over een suïcidale Amerikaan (McConaughey) die vriendschap sluit met een Japanse man (Watanabe) in een bos bij de berg Fuji. Het boek 'Jyukai - The Sea of Trees Behind Mt. Fuji' van Kuroi Jukai, over een koppel dat zelfmoord pleegt in dat bos, zal waarschijnlijk als inspiratie gediend hebben. (AB)

Regisseurs schuiven aan om samen te werken met de Amerikaanse acteur. Na glansrollen in Mud, The Wolf of Wall Street en de Dallas Buyers Club, waarvoor hij een Oscarnominatie kreeg, wil iedereen McConaughey in zijn film.'Sea of Trees' gaat over een suïcidale Amerikaan (McConaughey) die vriendschap sluit met een Japanse man (Watanabe) in een bos bij de berg Fuji. Het boek 'Jyukai - The Sea of Trees Behind Mt. Fuji' van Kuroi Jukai, over een koppel dat zelfmoord pleegt in dat bos, zal waarschijnlijk als inspiratie gediend hebben. (AB)