Chris Evans stak het vuurtje aan met de simpele tweet dat New England Patriots, zijn favoriete American footballteam, dat van Chris Pratt zou bekampen in de nakende finale van het grootste sportevenement ter wereld. Als fan van Seattle Seahawks ging Pratt vlijtig mee in het heen-en-weer jennen.

Al snel verbonden de acteurs een weddenschap aan de uitkomst van de finale. Indien de Patriots verliezen, moet Evans een kinderziekenhuis in Seattle bezoeken en dit geheel in Captain America-outfit. Bij winst van de Patriots trekt Pratt richting Boston, waar hij als Star-Lord zijnde een groep zieke kinderen mag verblijden. Op 1 februari wordt duidelijk wie zijn Marvel-uitrusting uit de kleerkast moet halen.

Chris Evans stak het vuurtje aan met de simpele tweet dat New England Patriots, zijn favoriete American footballteam, dat van Chris Pratt zou bekampen in de nakende finale van het grootste sportevenement ter wereld. Als fan van Seattle Seahawks ging Pratt vlijtig mee in het heen-en-weer jennen. Al snel verbonden de acteurs een weddenschap aan de uitkomst van de finale. Indien de Patriots verliezen, moet Evans een kinderziekenhuis in Seattle bezoeken en dit geheel in Captain America-outfit. Bij winst van de Patriots trekt Pratt richting Boston, waar hij als Star-Lord zijnde een groep zieke kinderen mag verblijden. Op 1 februari wordt duidelijk wie zijn Marvel-uitrusting uit de kleerkast moet halen.