Dat meldt het gespecialiseerde Amerikaanse blad "Hollywood Reporter". Volgens het magazine wordt Scorsese de producent van de film "Silver Ghost".

Voor de regie van de film over autobouwers Charles Stewart Rolls en Frederick Henry Royce, haalde de Oscar-winnaar de Brit Asif Kapadia aan boord, die de documentaire "Amy" draaide, over de opkomst en ondergang van zangeres Amy Winehouse. Over de bezetting van de filmrollen en de timing voor het filmen is nog niets bekend.

Het Britse automerk Rolls-Royce staat nog steeds voor het toppunt van luxe op wielen. Achter het merk zit het verhaal van aristocratenzoon Rolls en selfmade man Royce, die elkaar in 1904 ontmoetten. Twee jaar later brachten ze een zilvergelakte auto op de markt, die bekend werd als de legendarische "Silver Ghost". (Belga)

Dat meldt het gespecialiseerde Amerikaanse blad "Hollywood Reporter". Volgens het magazine wordt Scorsese de producent van de film "Silver Ghost". Voor de regie van de film over autobouwers Charles Stewart Rolls en Frederick Henry Royce, haalde de Oscar-winnaar de Brit Asif Kapadia aan boord, die de documentaire "Amy" draaide, over de opkomst en ondergang van zangeres Amy Winehouse. Over de bezetting van de filmrollen en de timing voor het filmen is nog niets bekend. Het Britse automerk Rolls-Royce staat nog steeds voor het toppunt van luxe op wielen. Achter het merk zit het verhaal van aristocratenzoon Rolls en selfmade man Royce, die elkaar in 1904 ontmoetten. Twee jaar later brachten ze een zilvergelakte auto op de markt, die bekend werd als de legendarische "Silver Ghost". (Belga)