De nota's lijken te bevestigen dat Monroe, geboren als Norma Jean Baker, plastische chirurgie heeft ondergaan. De röntgenfoto's en documenten gingen onder de hamer voor 25.600 dollar.

Over de in 1962 overleden Hollywooddiva gaan al langer geruchten dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen. Nota's van arts Michael Gurdin lijken dat nu te bevestigen. In die nota's is sprake van ingrepen aan de neus en kin.

De documenten van de chirurg werden nu samen met enkele röntgenfoto's geveild door veilinghuis Julien's Auction House. Het is trouwens niet de eerste keer dat er röntgenfoto's van het blonde Hollywoodicoon werden geveild. In 2010 brachten röntgenfoto's van de borstkas van Monroe uit 1954 45.000 dollar op.

Monroe stierf in 1962 op 36-jarige leeftijd aan een overdosis pillen. (Belga/MS)

De nota's lijken te bevestigen dat Monroe, geboren als Norma Jean Baker, plastische chirurgie heeft ondergaan. De röntgenfoto's en documenten gingen onder de hamer voor 25.600 dollar. Over de in 1962 overleden Hollywooddiva gaan al langer geruchten dat ze aan zichzelf heeft laten sleutelen. Nota's van arts Michael Gurdin lijken dat nu te bevestigen. In die nota's is sprake van ingrepen aan de neus en kin. De documenten van de chirurg werden nu samen met enkele röntgenfoto's geveild door veilinghuis Julien's Auction House. Het is trouwens niet de eerste keer dat er röntgenfoto's van het blonde Hollywoodicoon werden geveild. In 2010 brachten röntgenfoto's van de borstkas van Monroe uit 1954 45.000 dollar op. Monroe stierf in 1962 op 36-jarige leeftijd aan een overdosis pillen. (Belga/MS)