Voor een rol in Harry Potter vond Madge haar vlees en bloed nog iets te jong en onervaren, maar bij deze heeft maMadonna dit ruimschoots goedgemaakt door dochterlief te laten meespelen in haar nieuwe prent W.E (werktitel). In welk personage Lourdes Maria Ciccone Leon zich zal inleven is niet bekend, maar de halfwassen vrouw heeft zich alvast op dans-en acteerlessen gestort. Als dat maar goed afloopt.

Als onervaren regisseuse stort Madonna zich op het leven van Koning Edward VIII, een kortstondig Brits monarch uit het Verenigd Koninkrijk van het vroege 1900. Deze nam afstand van de troon om te huwen met de Amerikaanse Wallis Simpson, die voordien al twee keer aan anderen het jawoord had gegeven. Indertijd werd dit beschouwd als een duivelse daad, een hoerige handeling, een zedeloze zet. Niet vreemd dus dat het huwelijk leidde tot een soort Britse Koningskwestie. De opnames van de koningsprent starten normaliter deze zomer.

Het is niet de eerste keer dat moeder en dochter de handen in elkaar slaan. Vorige maand hebben ze samen de kledinglijn Material Girl uit de grond gestampt, deze bestaat naast kledij ook uit een lijn handtassen en juwelen. Begin 2011 plant het duo ook nog de lancering van een eigen parfum. Als daar maar geen geurtje aan zit.

Overigens, Madonna's ex en tevens filmheld Guy Ritchie doet het ook lang niet slecht. Met zijn film Sherlock Holmes - waarin Robert Downey Jr en Jude Law op eerder hilarische wijze Sherlock Holmes en partner Watson neerzetten - scoorde de Brit dit weekend nog de Jameson Empire Award voor Beste Thriller.

De trailer van Madonna's eerste prent Filth And Wisdom ziet u hier:

Elisah Vandaele

Voor een rol in Harry Potter vond Madge haar vlees en bloed nog iets te jong en onervaren, maar bij deze heeft maMadonna dit ruimschoots goedgemaakt door dochterlief te laten meespelen in haar nieuwe prent W.E (werktitel). In welk personage Lourdes Maria Ciccone Leon zich zal inleven is niet bekend, maar de halfwassen vrouw heeft zich alvast op dans-en acteerlessen gestort. Als dat maar goed afloopt. Als onervaren regisseuse stort Madonna zich op het leven van Koning Edward VIII, een kortstondig Brits monarch uit het Verenigd Koninkrijk van het vroege 1900. Deze nam afstand van de troon om te huwen met de Amerikaanse Wallis Simpson, die voordien al twee keer aan anderen het jawoord had gegeven. Indertijd werd dit beschouwd als een duivelse daad, een hoerige handeling, een zedeloze zet. Niet vreemd dus dat het huwelijk leidde tot een soort Britse Koningskwestie. De opnames van de koningsprent starten normaliter deze zomer. Het is niet de eerste keer dat moeder en dochter de handen in elkaar slaan. Vorige maand hebben ze samen de kledinglijn Material Girl uit de grond gestampt, deze bestaat naast kledij ook uit een lijn handtassen en juwelen. Begin 2011 plant het duo ook nog de lancering van een eigen parfum. Als daar maar geen geurtje aan zit. Overigens, Madonna's ex en tevens filmheld Guy Ritchie doet het ook lang niet slecht. Met zijn film Sherlock Holmes - waarin Robert Downey Jr en Jude Law op eerder hilarische wijze Sherlock Holmes en partner Watson neerzetten - scoorde de Brit dit weekend nog de Jameson Empire Award voor Beste Thriller. De trailer van Madonna's eerste prent Filth And Wisdom ziet u hier: Elisah Vandaele