De 70-jarige Miller heeft nog meer bekroonde films op zijn conto, onder meer "The Witches of Eastwick" en de animatiefilm "Happy Feet", waarvoor hij een Oscar kreeg. De man vertegenwoordigt volgens kenners het meer populaire genre, vol actie en minder intellectueel dan de Coen-broers.

"Wat een enorm plezier om in het hart van zo'n historisch festival te zijn, om uren passioneel te kunnen debatteren met mijn jury-collega's. Wat een eer! Ik zou dit voor geen goud ter wereld willen missen", verklaarde Miller in een persbericht. Het Filmfestival van Cannes vindt plaats van 11 tot 22 mei. (Belga/LP)

De 70-jarige Miller heeft nog meer bekroonde films op zijn conto, onder meer "The Witches of Eastwick" en de animatiefilm "Happy Feet", waarvoor hij een Oscar kreeg. De man vertegenwoordigt volgens kenners het meer populaire genre, vol actie en minder intellectueel dan de Coen-broers. "Wat een enorm plezier om in het hart van zo'n historisch festival te zijn, om uren passioneel te kunnen debatteren met mijn jury-collega's. Wat een eer! Ik zou dit voor geen goud ter wereld willen missen", verklaarde Miller in een persbericht. Het Filmfestival van Cannes vindt plaats van 11 tot 22 mei. (Belga/LP)