Lykke Li is geen vreemde in de wereld van de film. Haar nummer 'I Follow Rivers' staat op menig soundtrack en ze werkte samen met regisseur David Lynch aan een nummer voor zijn album. Ook werden haar kunstige videoclips voor 'I Follow Rivers' en 'Sadness is a Blessing' geregisseerd door cineast Tarik Saleh. Deze zag blijkbaar een talentvolle actrice in Lykke Li, want de zangeres kreeg een rol in zijn prent 'Tommy'.

De thriller draait rond Estelle, de vrouw van een crimineel, die na een jaar van onderduiken terugkeert naar haar woonplaats en de medeplichtigen van haar echtgenoot aan de tand gaat voelen. Welke rol Lykke Li precies speelt in de film is nog niet duidelijk. De zangeres deelde een foto van haarzelf en een van de criminelen uit de prent in een innige omhelzing en ook in de trailer is ze prominent aanwezig.

'Tommy' wordt op 14 maart in de Zweedse bioscoopzalen verwacht. Of de film ook een Belgische release krijgt, valt af te wachten. (LP)

Lykke Li is geen vreemde in de wereld van de film. Haar nummer 'I Follow Rivers' staat op menig soundtrack en ze werkte samen met regisseur David Lynch aan een nummer voor zijn album. Ook werden haar kunstige videoclips voor 'I Follow Rivers' en 'Sadness is a Blessing' geregisseerd door cineast Tarik Saleh. Deze zag blijkbaar een talentvolle actrice in Lykke Li, want de zangeres kreeg een rol in zijn prent 'Tommy'. De thriller draait rond Estelle, de vrouw van een crimineel, die na een jaar van onderduiken terugkeert naar haar woonplaats en de medeplichtigen van haar echtgenoot aan de tand gaat voelen. Welke rol Lykke Li precies speelt in de film is nog niet duidelijk. De zangeres deelde een foto van haarzelf en een van de criminelen uit de prent in een innige omhelzing en ook in de trailer is ze prominent aanwezig. 'Tommy' wordt op 14 maart in de Zweedse bioscoopzalen verwacht. Of de film ook een Belgische release krijgt, valt af te wachten. (LP)