In de film kruipt de acteur in de huid van een depressieve politieagent van middelbare leeftijd die aan de verwachtingen van zijn moeder wil voldoen. Hoewel zij vroeger een professionele agente was, is hij een vrijwillige agent. Wanneer ze overlijdt, voelt hij zich geroepen om haar droom waar te maken en een echte cop te worden.

Hopelijk verloopt alles vlotter dan tijdens zijn vorige filmproject 'Pootie Tang'. Paramount ontsloeg Louis C.K. toen van zijn eigen project tijdens de postproductie fase. Volgens de komiek heeft hij veel geleerd sinds die periode en geeft toe dat hij toen niet empatisch genoeg optrad ten opzichte van de rest van zijn team. (LP)

In de film kruipt de acteur in de huid van een depressieve politieagent van middelbare leeftijd die aan de verwachtingen van zijn moeder wil voldoen. Hoewel zij vroeger een professionele agente was, is hij een vrijwillige agent. Wanneer ze overlijdt, voelt hij zich geroepen om haar droom waar te maken en een echte cop te worden. Hopelijk verloopt alles vlotter dan tijdens zijn vorige filmproject 'Pootie Tang'. Paramount ontsloeg Louis C.K. toen van zijn eigen project tijdens de postproductie fase. Volgens de komiek heeft hij veel geleerd sinds die periode en geeft toe dat hij toen niet empatisch genoeg optrad ten opzichte van de rest van zijn team. (LP)