Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.

'Feel Sad for the Bunny' volgt de 12-jarige Remy die samenwoont met Bruno, zijn oudere broer en hun au pair Mihaela. Ondanks het leeftijdsverschil is Remy stiekem verliefd op Mihaela. Wanneer plots ook Bruno interesse in haar toont, komt de relatie tussen beide broers danig onder druk te staan. De prent kaapte al een prijs weg tijdens het Brussels Film Festival.

Frederike Migom brengt met 'Nkosi Coiffure' het verhaal van Eva, die tijdens een ruzie met haar vriend een Afrikaans kapsalon in Brussel binnenvlucht. De vrouwen in het salon steunen haar aanvankelijk. Maar wanneer de reden van de ruzie aan het licht komt, lopen de meningen uiteen.

Beide filmmakers zijn momenteel hun eerste langspeelfilm aan het ontwikkelen. Kenneth Mercken zal in 2017 'Coureur' opnemen, zijn semi-autobiografische portret over de donkere zijde van de wielersport. Frederike Migom ontving de eerste fase van ontwikkelingssteun voor de jeugdfilm 'Binti'.

De 24e editie van het Raindance Film Festival loopt dit jaar van 21 september tot 2 oktober 2016. (DB)

Dat meldt het Vlaams Audiovisueel Fonds.'Feel Sad for the Bunny' volgt de 12-jarige Remy die samenwoont met Bruno, zijn oudere broer en hun au pair Mihaela. Ondanks het leeftijdsverschil is Remy stiekem verliefd op Mihaela. Wanneer plots ook Bruno interesse in haar toont, komt de relatie tussen beide broers danig onder druk te staan. De prent kaapte al een prijs weg tijdens het Brussels Film Festival.Frederike Migom brengt met 'Nkosi Coiffure' het verhaal van Eva, die tijdens een ruzie met haar vriend een Afrikaans kapsalon in Brussel binnenvlucht. De vrouwen in het salon steunen haar aanvankelijk. Maar wanneer de reden van de ruzie aan het licht komt, lopen de meningen uiteen.Beide filmmakers zijn momenteel hun eerste langspeelfilm aan het ontwikkelen. Kenneth Mercken zal in 2017 'Coureur' opnemen, zijn semi-autobiografische portret over de donkere zijde van de wielersport. Frederike Migom ontving de eerste fase van ontwikkelingssteun voor de jeugdfilm 'Binti'. De 24e editie van het Raindance Film Festival loopt dit jaar van 21 september tot 2 oktober 2016. (DB)