Live-action remakes van populaire animatiefilms zijn het nieuwe goud in Tinseltown. Chernin Entertainment, het filmhuis van Peter Chernin (Rise of the Planet of the Apes, Exodus: Gods and Kings) volgt die trend en zou een remake van The Hunchback of The Notre Dame in de pijplijn hebben. Dat meldt The Tracking Board.

De nieuwe film is eigenlijk geen echte herwerking van de tekenfilm uit 1996. Het verhaal zou niet draaien rond de bekende gebochelde klokkenluider, het geesteskind van auteur Victor Hugo, maar de ravissante Esmeralda zou centraal staan. De film zal het verhaal vanuit haar standpunt vertellen. Disney zou niet betrokken zijn bij deze productie. (AW)

Live-action remakes van populaire animatiefilms zijn het nieuwe goud in Tinseltown. Chernin Entertainment, het filmhuis van Peter Chernin (Rise of the Planet of the Apes, Exodus: Gods and Kings) volgt die trend en zou een remake van The Hunchback of The Notre Dame in de pijplijn hebben. Dat meldt The Tracking Board. De nieuwe film is eigenlijk geen echte herwerking van de tekenfilm uit 1996. Het verhaal zou niet draaien rond de bekende gebochelde klokkenluider, het geesteskind van auteur Victor Hugo, maar de ravissante Esmeralda zou centraal staan. De film zal het verhaal vanuit haar standpunt vertellen. Disney zou niet betrokken zijn bij deze productie. (AW)