De 69-jarige Lynch werkt volgens The Guardian aan zijn memoires, die de titel 'Life and Work' zullen dragen. Het wordt dus een biografie waarin de regisseur zowel zal ingaan op zijn carrière als zijn persoonlijke leven. Journaliste Kristine McKenna zal de interviews met meer dan negentig familieleden, vrienden, voormalige echtgenotes en collega's op zich nemen.

'Er is al zoveel onzin over mij geschreven, in boeken én online', klinkt het in het persbericht. 'Ik wil alle juiste informatie op één plek krijgen, zodat iedereen die het wil weten niet hoeft te zoeken.' Volgens de uitgever zal het boek een unieke inkijk geven in het leven van Lynch, hij is alvast benieuwd hoe het boek er zal uitzien. Het is nog even geduld oefenen, want de lanceringsdatum zou in 2017 geprikt worden. (AB)

De 69-jarige Lynch werkt volgens The Guardian aan zijn memoires, die de titel 'Life and Work' zullen dragen. Het wordt dus een biografie waarin de regisseur zowel zal ingaan op zijn carrière als zijn persoonlijke leven. Journaliste Kristine McKenna zal de interviews met meer dan negentig familieleden, vrienden, voormalige echtgenotes en collega's op zich nemen.'Er is al zoveel onzin over mij geschreven, in boeken én online', klinkt het in het persbericht. 'Ik wil alle juiste informatie op één plek krijgen, zodat iedereen die het wil weten niet hoeft te zoeken.' Volgens de uitgever zal het boek een unieke inkijk geven in het leven van Lynch, hij is alvast benieuwd hoe het boek er zal uitzien. Het is nog even geduld oefenen, want de lanceringsdatum zou in 2017 geprikt worden. (AB)