De film zal te zien zijn tijdens de 66ste editie van het Filmfestival van Berlijn, dat plaatsvindt van 11 tot 21 februari 2016. Bouli Lanners regisseerde niet alleen de film, maar vertolkt samen met de Fransman Albert Dupontel ook een van de hoofdrollen. Ze spelen twee premiejagers die op zoek gaan naar een verloren telefoon.

In de sectie Panorama beleven alle films hun Europese of wereldpremière. In ons land is 'Les premiers les derniers' vanaf 24 februari te zien. Eerder maakte Bouli Lanners al 'Ultranova', 'Eldorado' en 'Les géants'. In 2005 was 'Ultranova' ook geselecteerd voor het festival. (Belga)

De film zal te zien zijn tijdens de 66ste editie van het Filmfestival van Berlijn, dat plaatsvindt van 11 tot 21 februari 2016. Bouli Lanners regisseerde niet alleen de film, maar vertolkt samen met de Fransman Albert Dupontel ook een van de hoofdrollen. Ze spelen twee premiejagers die op zoek gaan naar een verloren telefoon. In de sectie Panorama beleven alle films hun Europese of wereldpremière. In ons land is 'Les premiers les derniers' vanaf 24 februari te zien. Eerder maakte Bouli Lanners al 'Ultranova', 'Eldorado' en 'Les géants'. In 2005 was 'Ultranova' ook geselecteerd voor het festival. (Belga)