Volgens de Hollywood Reporter hebben productiemaatschappijen Paramount en Appian Way, in handen van acteur DiCaprio, de rechten gekocht van het boek dat Jack Ewing gaat schrijven over het uitstootschandaal.

Het boek, een precieze titel is er nog niet, "gaat onderzoeken hoe een filosofie van 'alsmaar meer, alsmaar beter' geleid heeft tot één van de grootste bedrijfsfraudes ooit". Wie de film zal regisseren en over de rolverdeling is nog niets bekend. Het bedrog bij VW kwam vorige maand uit. De autobouwer moet wereldwijd zo'n 11 miljoen wagens terugroepen. Zijn topman Martin Winterkorn stapte al op. (Belga/LP)

Volgens de Hollywood Reporter hebben productiemaatschappijen Paramount en Appian Way, in handen van acteur DiCaprio, de rechten gekocht van het boek dat Jack Ewing gaat schrijven over het uitstootschandaal. Het boek, een precieze titel is er nog niet, "gaat onderzoeken hoe een filosofie van 'alsmaar meer, alsmaar beter' geleid heeft tot één van de grootste bedrijfsfraudes ooit". Wie de film zal regisseren en over de rolverdeling is nog niets bekend. Het bedrog bij VW kwam vorige maand uit. De autobouwer moet wereldwijd zo'n 11 miljoen wagens terugroepen. Zijn topman Martin Winterkorn stapte al op. (Belga/LP)