Dat schrijft Deadline.com.

Behalve dat de film de titel 'Conquest' krijgt, dat Leonardo DiCaprio de hoofdrol vertolkt en dat Mark L. Smith het scenario voor zijn rekening neemt, is over het project verder weinig of niets bekend. Voor Smith en DiCaprio betekent het een tweede samenwerking in korte tijd, na het tot dusver succesvolle The Revenant-avontuur waarvoor Smith mee in de pen kroop.

DiCaprio kan voor zijn vertolking zijn eerste Oscar voor Beste Acteur in de wacht slepen. Hij won vorige maand een Golden Globe. The Revenant won afgelopen weekend nog de Directors Guild Award voor Beste Film. En het survivaldrama dingt straks nog mee naar twaalf onderscheidingen tijdens de Oscar-avond.

Uitkijken dus wat de nieuwe samenwerking in petto heeft. Ze hebben alvast de allure van een winning team.

Maar eerst kruipt de topacteur in de huid van een van de meest lugubere seriemoordenaars van de 19e eeuw, Dr H.H. Holmes, voor Martin Scorsese's verfilming van het boek 'The Devil In The White City'.

Dat schrijft Deadline.com.Behalve dat de film de titel 'Conquest' krijgt, dat Leonardo DiCaprio de hoofdrol vertolkt en dat Mark L. Smith het scenario voor zijn rekening neemt, is over het project verder weinig of niets bekend. Voor Smith en DiCaprio betekent het een tweede samenwerking in korte tijd, na het tot dusver succesvolle The Revenant-avontuur waarvoor Smith mee in de pen kroop. DiCaprio kan voor zijn vertolking zijn eerste Oscar voor Beste Acteur in de wacht slepen. Hij won vorige maand een Golden Globe. The Revenant won afgelopen weekend nog de Directors Guild Award voor Beste Film. En het survivaldrama dingt straks nog mee naar twaalf onderscheidingen tijdens de Oscar-avond.Uitkijken dus wat de nieuwe samenwerking in petto heeft. Ze hebben alvast de allure van een winning team.Maar eerst kruipt de topacteur in de huid van een van de meest lugubere seriemoordenaars van de 19e eeuw, Dr H.H. Holmes, voor Martin Scorsese's verfilming van het boek 'The Devil In The White City'.