De 38-jarige Amerikaanse acteur zal voorlopig geen nieuwe rollen aannemen. "Ik ben een beetje uitgeput. Ik neem nu een grote, grote pauze."

In de afgelopen twee jaar heeft hij drie films opgenomen. In Quentin Tarantino's laatste film Django Unchained, die nu in de cinema draait, speelt hij de rol van een gewelddadige slavenbezitter. Later dit jaar komen de andere twee prenten, The Great Gatsby en The Wolf of Wall Street, uit.

Stilzitten zal DiCarpio de komende tijd niet. Hij gaat de wereld rondreizen en de wereld een beetje beter maken door zich in te zetten voor het milieu. (MS)

De 38-jarige Amerikaanse acteur zal voorlopig geen nieuwe rollen aannemen. "Ik ben een beetje uitgeput. Ik neem nu een grote, grote pauze." In de afgelopen twee jaar heeft hij drie films opgenomen. In Quentin Tarantino's laatste film Django Unchained, die nu in de cinema draait, speelt hij de rol van een gewelddadige slavenbezitter. Later dit jaar komen de andere twee prenten, The Great Gatsby en The Wolf of Wall Street, uit. Stilzitten zal DiCarpio de komende tijd niet. Hij gaat de wereld rondreizen en de wereld een beetje beter maken door zich in te zetten voor het milieu. (MS)