Meer informatie kan u vinden op de website www.galeries.be en reservatie is beperkt: contact@galeries.be of 02 514 74 98.

Om 20u40 kan u kijken naar de avant-première van 38 Témoins, de nieuwste van Lucas Belvaux. Op 3 en 4 maart organiseert GALERIES een groot feest, geopend door de Franse actrice en schrijfster Ann Wiazimsky. De kleindochter van François Mauriac acteerde ondermee in Le Chinoise van Godard en schrijft sinds ze stopte als actrice in 1988.

Tijdens het feest kan u ook kijken naar Le Voyage dans La Lune, een van de eerste films ooit, uit 1902. De Franse groep AIR heeft een soundtrack gemaakt voor de film die de bezoekers ook zullen horen. Gedurende het hele weekend biedt GALERIES een gekoppeld ticket bioscoop + expositie aan amper 5 euro. (JV)

Om 20u40 kan u kijken naar de avant-première van 38 Témoins, de nieuwste van Lucas Belvaux. Op 3 en 4 maart organiseert GALERIES een groot feest, geopend door de Franse actrice en schrijfster Ann Wiazimsky. De kleindochter van François Mauriac acteerde ondermee in Le Chinoise van Godard en schrijft sinds ze stopte als actrice in 1988. Tijdens het feest kan u ook kijken naar Le Voyage dans La Lune, een van de eerste films ooit, uit 1902. De Franse groep AIR heeft een soundtrack gemaakt voor de film die de bezoekers ook zullen horen. Gedurende het hele weekend biedt GALERIES een gekoppeld ticket bioscoop + expositie aan amper 5 euro. (JV)