Paramount Pictures stelt twee nieuwe schrijvers aan om van de meest bekeken televisieserie ooit - toch volgens het Guinness Book Of World Records - een bioscoopversie te maken. De studio hoopt de film in de zomer van 2011 op het witte doek te brengen. Ze huurde daarom de jonge en ons nog onbekende scenaristen Brian Gatewood en Alessandro Tanaka in. Volgens insiders zou de film elementen à la Charlie's Angels en Police Academy bevatten.

De saga rond de langspeelfilm is al een hele tijd aan de gang: in 2004 kocht Dreamworks de rechten op het verhaal aan en castte Jessica Simpson alvast voor de rol van C.J. Parker. In februari 2006 werd Dreamworks echter overgenomen door Paramount Pictures. Waarom het sinds nog niet tot een release kwam is onduidelijk.

Maar nu zou de klus dus over een dik jaar geklaard moeten zijn. Of David 'Hassel The Hoff' Hasselhoff, Carmen Electra en Pamela Anderson in de filmversie van Baywatch zullen opduiken, is nog niet geweten. Maar dat bikini's, bruinverbrande kuiten, zonnemelk, witte stranden en overti(e)teling een hoofdrol zullen spelen lijkt ons alvast evident.

Uit nostalgie nog eens de intro van Baywatch (de serie):

Freek Lauwers

Paramount Pictures stelt twee nieuwe schrijvers aan om van de meest bekeken televisieserie ooit - toch volgens het Guinness Book Of World Records - een bioscoopversie te maken. De studio hoopt de film in de zomer van 2011 op het witte doek te brengen. Ze huurde daarom de jonge en ons nog onbekende scenaristen Brian Gatewood en Alessandro Tanaka in. Volgens insiders zou de film elementen à la Charlie's Angels en Police Academy bevatten. De saga rond de langspeelfilm is al een hele tijd aan de gang: in 2004 kocht Dreamworks de rechten op het verhaal aan en castte Jessica Simpson alvast voor de rol van C.J. Parker. In februari 2006 werd Dreamworks echter overgenomen door Paramount Pictures. Waarom het sinds nog niet tot een release kwam is onduidelijk. Maar nu zou de klus dus over een dik jaar geklaard moeten zijn. Of David 'Hassel The Hoff' Hasselhoff, Carmen Electra en Pamela Anderson in de filmversie van Baywatch zullen opduiken, is nog niet geweten. Maar dat bikini's, bruinverbrande kuiten, zonnemelk, witte stranden en overti(e)teling een hoofdrol zullen spelen lijkt ons alvast evident. Uit nostalgie nog eens de intro van Baywatch (de serie):Freek Lauwers