Cory Monteith, de 31-jarige Canadese Glee-acteur die in juli overleed aan een overdosis, is te zien in de officiële trailer van het misdaaddrama 'McCanick'. In de prent van regisseur Josh C Waller, met David Morse als detective Eugene 'Mack' McCanick, vertolkt Monteith ironisch genoeg de drugsverslaafde straatboef Simon Weeks die uit de gevangenis ontslagen wordt, en wordt verdacht van moord. Het was voor de overleden Canadese acteur zijn grootste filmrol.

Monteith maakte zijn filmdebuut in Final Destination 3 en werd bij het grote publiek bekend als Finn Hudson in de populaire televisieserie 'Glee'.

'McCanick' gaat in première tijdens het filmfestival van Toronto. Ook 'All the Wrong Reasons', de andere film waaraan Monteith meewerkte vóór zijn overlijden, zal er vertoond worden. (DB)

Cory Monteith, de 31-jarige Canadese Glee-acteur die in juli overleed aan een overdosis, is te zien in de officiële trailer van het misdaaddrama 'McCanick'. In de prent van regisseur Josh C Waller, met David Morse als detective Eugene 'Mack' McCanick, vertolkt Monteith ironisch genoeg de drugsverslaafde straatboef Simon Weeks die uit de gevangenis ontslagen wordt, en wordt verdacht van moord. Het was voor de overleden Canadese acteur zijn grootste filmrol.Monteith maakte zijn filmdebuut in Final Destination 3 en werd bij het grote publiek bekend als Finn Hudson in de populaire televisieserie 'Glee'. 'McCanick' gaat in première tijdens het filmfestival van Toronto. Ook 'All the Wrong Reasons', de andere film waaraan Monteith meewerkte vóór zijn overlijden, zal er vertoond worden. (DB)