Kristen Stewart - ofte: Bella Swan uit de oh zo populaire Twilight saga's - was op 28 juni te gast bij David Letterman. Menig (Amerikaans) journalist kon voordien al ondervinden dat Kristen Stewart interviewen niet meteen een gemakkelijke klus is, deze keer was ook Letterman getuige van het raaskallen van de filmster.

Resultaat van dit alles was een bijzonder hilarisch gesprek vol dubbelzinnigheden. Zo bracht Letterman het 'huisdier' van Stewart ter sprake, een gevaarlijk uitziende kruising tussen een wolf en een hond. Ook de promotournee voor de 3e Twilight-film kwam ruim aan bod, waarin dan weer net iets te veel gelachen werd met Stewarts vriendschap met Taylor Lautner.

Het volledige fragment ziet u hieronder.

Elisah Vandaele

Kristen Stewart - ofte: Bella Swan uit de oh zo populaire Twilight saga's - was op 28 juni te gast bij David Letterman. Menig (Amerikaans) journalist kon voordien al ondervinden dat Kristen Stewart interviewen niet meteen een gemakkelijke klus is, deze keer was ook Letterman getuige van het raaskallen van de filmster. Resultaat van dit alles was een bijzonder hilarisch gesprek vol dubbelzinnigheden. Zo bracht Letterman het 'huisdier' van Stewart ter sprake, een gevaarlijk uitziende kruising tussen een wolf en een hond. Ook de promotournee voor de 3e Twilight-film kwam ruim aan bod, waarin dan weer net iets te veel gelachen werd met Stewarts vriendschap met Taylor Lautner. Het volledige fragment ziet u hieronder.Elisah Vandaele