Onder de geselecteerde kortfilms bevinden zich winnaars van het Kortfilmfestival Leuven (Graven van Tijs Torfs), van de Wildcards van het Vlaams Audiovisueel Fonds (Gyre van Charlotte Lybeert), van het gerenommeerde Festival du court métrage de Clermont-Ferrand (Da Yie van Anthony Ni) en een Belgische Oscarnominatie (Une Soeur van Delphine Girard).

De vijf kortfilms zijn Nederlands gesproken en elk goed voor 1 uur en 25 minuten. De films zijn onder meer te bestellen via 'Cinema bij je thuis', Proximus, UniversCiné en Cinema Zed in Leuven, die net als het Kortfilmfestival Leuven deel uitmaakt van de vzw Fonk en omwille van de coronamaatregelen noodgedwongen de deuren moest sluiten. Via het platform van dalton.be toont Cinema Zed nieuwe films voor 8 euro en oudere voor 5 euro. Voor dit bedrag kan men een film 48 uur lang ongelimiteerd bekijken. (Belga)

Onder de geselecteerde kortfilms bevinden zich winnaars van het Kortfilmfestival Leuven (Graven van Tijs Torfs), van de Wildcards van het Vlaams Audiovisueel Fonds (Gyre van Charlotte Lybeert), van het gerenommeerde Festival du court métrage de Clermont-Ferrand (Da Yie van Anthony Ni) en een Belgische Oscarnominatie (Une Soeur van Delphine Girard). De vijf kortfilms zijn Nederlands gesproken en elk goed voor 1 uur en 25 minuten. De films zijn onder meer te bestellen via 'Cinema bij je thuis', Proximus, UniversCiné en Cinema Zed in Leuven, die net als het Kortfilmfestival Leuven deel uitmaakt van de vzw Fonk en omwille van de coronamaatregelen noodgedwongen de deuren moest sluiten. Via het platform van dalton.be toont Cinema Zed nieuwe films voor 8 euro en oudere voor 5 euro. Voor dit bedrag kan men een film 48 uur lang ongelimiteerd bekijken. (Belga)