Connolly zal Dain Ironfoot spelen, een van de bekendste vechtersbazen in de geschiedenis van de dwergen. Peter Jackson zei dat Connolly de laatste toevoeging is tot de cast. "We konden geen beter man bedenken voor de rol van Ironfoot", zei Jackson. "De sterkste, krachtigste aller dwergen. We kunnen niet wachten op hem op het slagveld te zien!"

Connolly mag dan wel komiek zijn, hij heeft toch acteerervaring. Hij is te zien in onderandere The Last Samurai, The Boondock Saints en Gulliver's Travels. En nu dus ook in The Hobbit: An Unexpected Journey, vanaf 4 december in de bioscoop. (JV)

Connolly zal Dain Ironfoot spelen, een van de bekendste vechtersbazen in de geschiedenis van de dwergen. Peter Jackson zei dat Connolly de laatste toevoeging is tot de cast. "We konden geen beter man bedenken voor de rol van Ironfoot", zei Jackson. "De sterkste, krachtigste aller dwergen. We kunnen niet wachten op hem op het slagveld te zien!" Connolly mag dan wel komiek zijn, hij heeft toch acteerervaring. Hij is te zien in onderandere The Last Samurai, The Boondock Saints en Gulliver's Travels. En nu dus ook in The Hobbit: An Unexpected Journey, vanaf 4 december in de bioscoop. (JV)