Voor Melissa McCarthy werd het een avond met twee gezichten. De actrice kreeg een Razzie voor haar rollen in de Muppet-film The Happytime Murders en in Life of the Party, maar ze won ook in de categorie van Razzie-sterren die revanche namen met een onverwacht goede rol. Dat is in de Can You Ever Forgive Me?, waarvoor McCarthy genomineerd is voor een Oscar.

Ook de Amerikaanse president Donald Trump werd onderscheiden. Voor zijn rol in de documentaires Fahrenheit 11/9 en Death of a Nation werd hij uitgeroepen tot slechtste acteur. De Razzies worden traditioneel uitgereikt aan de vooravond van de Oscars.

De belangrijkse filmprijzen worden zondagavond in Los Angeles uitgereikt.

Voor Melissa McCarthy werd het een avond met twee gezichten. De actrice kreeg een Razzie voor haar rollen in de Muppet-film The Happytime Murders en in Life of the Party, maar ze won ook in de categorie van Razzie-sterren die revanche namen met een onverwacht goede rol. Dat is in de Can You Ever Forgive Me?, waarvoor McCarthy genomineerd is voor een Oscar. Ook de Amerikaanse president Donald Trump werd onderscheiden. Voor zijn rol in de documentaires Fahrenheit 11/9 en Death of a Nation werd hij uitgeroepen tot slechtste acteur. De Razzies worden traditioneel uitgereikt aan de vooravond van de Oscars. De belangrijkse filmprijzen worden zondagavond in Los Angeles uitgereikt.