Kinepolis en Utopolis nemen "The Broken Circle Breakdown" vanaf woensdag 22 januari opnieuw op in de programmering van de Vlaamse bioscopen.

"Zo krijgen de mensen die de film nog niet gezien hebben de kans om de film alsnog te zien", melden de bioscoopketens. Utopolis toont de kaskraker in de zalen in Mechelen, Turnhout, Aarschot en Lommel.

De film van Felix van Groeningen haalde vorige week een Oscarnominatie binnen voor Beste Niet-Engelstalige Film. Of de film effectief met een Oscar aan de haal gaat, weten we op 2 maart. (Belga)

Kinepolis en Utopolis nemen "The Broken Circle Breakdown" vanaf woensdag 22 januari opnieuw op in de programmering van de Vlaamse bioscopen."Zo krijgen de mensen die de film nog niet gezien hebben de kans om de film alsnog te zien", melden de bioscoopketens. Utopolis toont de kaskraker in de zalen in Mechelen, Turnhout, Aarschot en Lommel.De film van Felix van Groeningen haalde vorige week een Oscarnominatie binnen voor Beste Niet-Engelstalige Film. Of de film effectief met een Oscar aan de haal gaat, weten we op 2 maart. (Belga)