Woensdag werd al aangekondigd dat James Belushi en Juno Temple zich bij hoofdrolspeelster Kate Winslet hadden gevoegd, vandaag komt daar dus de populaire zanger-artiest bij. Over het verhaal is nog weinig duidelijk, zoals wel vaker bij Woody Allens recentere werk. Het enige dat Allen verklapte, is dat de film zich zal afspelen in het New York van de fifties.

De gelauwerde regisseur van onder meer Annie Hall, Manhattan, Mighty Aphrodite en Match Point oogstte recent nog succes in Cannes met Café Society. Momenteel is Allen bezig aan de laatste loodjes van zijn allereerste tv-reeks die zal bestaan uit zes afleveringen. De viervoudige Oscarwinnaar heeft de reeks geregisseerd, geschreven en speelt er zelf in mee naast o.a. Miley Cyrus. De opnames voor zijn nieuwe film starten deze herfst. (JVDV)

Woensdag werd al aangekondigd dat James Belushi en Juno Temple zich bij hoofdrolspeelster Kate Winslet hadden gevoegd, vandaag komt daar dus de populaire zanger-artiest bij. Over het verhaal is nog weinig duidelijk, zoals wel vaker bij Woody Allens recentere werk. Het enige dat Allen verklapte, is dat de film zich zal afspelen in het New York van de fifties.De gelauwerde regisseur van onder meer Annie Hall, Manhattan, Mighty Aphrodite en Match Point oogstte recent nog succes in Cannes met Café Society. Momenteel is Allen bezig aan de laatste loodjes van zijn allereerste tv-reeks die zal bestaan uit zes afleveringen. De viervoudige Oscarwinnaar heeft de reeks geregisseerd, geschreven en speelt er zelf in mee naast o.a. Miley Cyrus. De opnames voor zijn nieuwe film starten deze herfst. (JVDV)