THR meldt dat Julianne Moore - overigens een fervent Obamasupporter - de rol van Sarah Palin mag vertrolken in 'Game Change'. De film (geproduceerd door tv-zender HBO en Everyman Pictures) toont de presidentscampagne van de Republikein John McCain in 2008. Sarah Palin mocht toen 'running mate' zijn, maar stond vooral in de belangstelling met haar radicale gedachtengoed. Zo is de Amerikaanse politica een trots lid van de National Rifle Association en een fervent voorstander van olieboringen in een natuurpark in Alaska.

'Game Change' zou gebaseerd zijn op de gelijknamige besteller van John Heilemann en Mark Halperin. De regie ligt in handen van Jay Roach. Er is nog geen releasedatum bekend, en naast die van Julianne Moore zijn er ook nog geen andere namen gevallen.

Julianne kan misschien nog wat inspiratie opdoen bij Tina Fey, die gestalte geeft aan Palin in het satirische Saturday Night Live:

Pieter Claes

THR meldt dat Julianne Moore - overigens een fervent Obamasupporter - de rol van Sarah Palin mag vertrolken in 'Game Change'. De film (geproduceerd door tv-zender HBO en Everyman Pictures) toont de presidentscampagne van de Republikein John McCain in 2008. Sarah Palin mocht toen 'running mate' zijn, maar stond vooral in de belangstelling met haar radicale gedachtengoed. Zo is de Amerikaanse politica een trots lid van de National Rifle Association en een fervent voorstander van olieboringen in een natuurpark in Alaska.'Game Change' zou gebaseerd zijn op de gelijknamige besteller van John Heilemann en Mark Halperin. De regie ligt in handen van Jay Roach. Er is nog geen releasedatum bekend, en naast die van Julianne Moore zijn er ook nog geen andere namen gevallen. Julianne kan misschien nog wat inspiratie opdoen bij Tina Fey, die gestalte geeft aan Palin in het satirische Saturday Night Live: Pieter Claes