De 56-jarige Miljenko Parserisas Bukovic is grote fan van Julia Roberts, dat kan iedereen ondertussen wel zien. Sinds hij de film 'Erin Brockovic' zag, is de Chileen niet te stoppen. Hij liet het gezicht van zijn favoriete actrice 82 keer (!) met inkt in zijn huid prikken. Zijn motief? "The woman is great, she's beautiful.", aldus de superfan.

En de man is niet van plan het daarbij te laten. Als hij nog een geschikt plaatsje vindt, komt er zeker een 83ste Julia op zijn lichaam terecht. Bukovic spendeerde al zo'n 4000 dollar aan body art.

In het filmpje onderaan kan je zijn armen, rug en borstkas bewonderen. Verder vertelt zijn tatoeëerder dat Bukovic niet graag praat over Roberts' rol in Pretty Woman, omdat ze daar een hoertje speelt.

Benieuwd wat Julia hier zelf over zou zeggen.

Copyright: Reuters

Astrid Snoeys

De 56-jarige Miljenko Parserisas Bukovic is grote fan van Julia Roberts, dat kan iedereen ondertussen wel zien. Sinds hij de film 'Erin Brockovic' zag, is de Chileen niet te stoppen. Hij liet het gezicht van zijn favoriete actrice 82 keer (!) met inkt in zijn huid prikken. Zijn motief? "The woman is great, she's beautiful.", aldus de superfan. En de man is niet van plan het daarbij te laten. Als hij nog een geschikt plaatsje vindt, komt er zeker een 83ste Julia op zijn lichaam terecht. Bukovic spendeerde al zo'n 4000 dollar aan body art.In het filmpje onderaan kan je zijn armen, rug en borstkas bewonderen. Verder vertelt zijn tatoeëerder dat Bukovic niet graag praat over Roberts' rol in Pretty Woman, omdat ze daar een hoertje speelt. Benieuwd wat Julia hier zelf over zou zeggen.Copyright: ReutersAstrid Snoeys