Dat Johnny Depp zich veelzijdig op kan stellen heeft hij al meermaals bewezen door in zowat elke nieuwe Tim Burton-film in de huid van een andere gekkerd te kruipen. Maar acteren is slechts één van de talenten van de man die menige vrouwenknie doet knikken.

Depp neemt ook al eens graag een gitaar onder de arm. Zo was hij deel van de band The Kids en is hij momenteel actief als gitarist bij de rockers van P. Hij stond zelfs al in de studio met Flea (RHCP, Atoms for Peace), Shane MacGowan (The Pogues) en Oasis.

Johnny Depps liefde voor muziek wordt bij deze bevestigd door de opdrichting van Unison Music, zijn eigen platenlabel. Artiesten zijn er nog niet, maar de zoektocht naar beloftevol talent is naar verluidt al gestart. Depp stuurde daarvoor enkele talentscouts naar London.

De acteur is momenteel bezig met de opnames van Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides, die in juni 2011 in de zalen komt. Daarin gaan Captain Jack Sparrow en Barbossa (Geoffrey Rush) op zoek naar de immer gegeerde Fountain of Youth. Daar legt hij volgens insiders op de set af en toe de opnames stil om het WK te volgen.

En om het op z'n Hof Van Commerce's te zeggen: Johnny Depp is nog altijd ''in gank'' met Vanessa Paradis, die vanavond in een uitverkocht Koninklijk Circus speelt.

Hieronder zien we Johnny Depp mét gitaar in een concert van The Kids in 2008. Bij deze waarschuwen we u ook voor de erbarmelijke kwaliteit van het filmpje.

Elisah Vandaele

Dat Johnny Depp zich veelzijdig op kan stellen heeft hij al meermaals bewezen door in zowat elke nieuwe Tim Burton-film in de huid van een andere gekkerd te kruipen. Maar acteren is slechts één van de talenten van de man die menige vrouwenknie doet knikken. Depp neemt ook al eens graag een gitaar onder de arm. Zo was hij deel van de band The Kids en is hij momenteel actief als gitarist bij de rockers van P. Hij stond zelfs al in de studio met Flea (RHCP, Atoms for Peace), Shane MacGowan (The Pogues) en Oasis. Johnny Depps liefde voor muziek wordt bij deze bevestigd door de opdrichting van Unison Music, zijn eigen platenlabel. Artiesten zijn er nog niet, maar de zoektocht naar beloftevol talent is naar verluidt al gestart. Depp stuurde daarvoor enkele talentscouts naar London. De acteur is momenteel bezig met de opnames van Pirates of the Caribbean 4: On Stranger Tides, die in juni 2011 in de zalen komt. Daarin gaan Captain Jack Sparrow en Barbossa (Geoffrey Rush) op zoek naar de immer gegeerde Fountain of Youth. Daar legt hij volgens insiders op de set af en toe de opnames stil om het WK te volgen. En om het op z'n Hof Van Commerce's te zeggen: Johnny Depp is nog altijd ''in gank'' met Vanessa Paradis, die vanavond in een uitverkocht Koninklijk Circus speelt. Hieronder zien we Johnny Depp mét gitaar in een concert van The Kids in 2008. Bij deze waarschuwen we u ook voor de erbarmelijke kwaliteit van het filmpje.Elisah Vandaele