Het is niet de eerste maal dat Johnny Depp het hoofdpersonage speelt in een boekverfilming van Hunter S. Thompson. In het absurde 'Fear and Loathing in Las Vegas', de verfilming van dé Gonzoklassieker van Thompson, onderneemt Depp als 'Raoul Duke' een psychedelische drugtrip naar Las Vegas. In 'The Rum Diary', waarvan de regie in handen is van Bruce Robinson, kan u iets gelijkaardigs verwachten. Journalist Paul Kemp (Depp) probeert in San Juan in Puerto Rico de realiteit te ontvluchten door te schrijven voor een onbelangrijk krantje. Massa's drank, drugs, agressiviteit en vrouwen blijven daarbij niet ongespaard.

Hunter S. Thompson schreef 'The Rum Diary' al in 1959, maar het boek werd pas gepubliceerd in 1998. Bekijk hieronder de trailers van 'The Rum Diary' en 'Fear and Loathing in Las Vegas'.

(NM)

Het is niet de eerste maal dat Johnny Depp het hoofdpersonage speelt in een boekverfilming van Hunter S. Thompson. In het absurde 'Fear and Loathing in Las Vegas', de verfilming van dé Gonzoklassieker van Thompson, onderneemt Depp als 'Raoul Duke' een psychedelische drugtrip naar Las Vegas. In 'The Rum Diary', waarvan de regie in handen is van Bruce Robinson, kan u iets gelijkaardigs verwachten. Journalist Paul Kemp (Depp) probeert in San Juan in Puerto Rico de realiteit te ontvluchten door te schrijven voor een onbelangrijk krantje. Massa's drank, drugs, agressiviteit en vrouwen blijven daarbij niet ongespaard. Hunter S. Thompson schreef 'The Rum Diary' al in 1959, maar het boek werd pas gepubliceerd in 1998. Bekijk hieronder de trailers van 'The Rum Diary' en 'Fear and Loathing in Las Vegas'. (NM)