Joaquin Phoenix kondigt zijn comeback aan en dat kunnen we, op veel vlakken, alleen maar toejuichen. Phoenix zal opnieuw te zien zijn in een biopic, hij zal de negentiende-eeuwse horrorauteur Edgar Allen Poe vertolken. Een jaar geleden had hij nochtans gezworen om nooit meer in een film te acteren, hij wou voorrang geven aan z'n carrière als rapper. Die carrière geraakte echter nooit van de grond. Zijn album, met P. Diddy in de procudersstoel, was een complete flop.

Joaquin Phoenix is vooral bekend voor zijn vertolking van 'The Man in Black', Johnny Cash, in de film 'Walk The Line' en als keizer Commodus in Gladiator.

Phoenix kwam het laatste jaar vooral in het nieuws door zijn vreemde gedrag en zijn baardgroei. Zijn non-interview in de show van David Letterman is nog steeds even vreemd als hilarisch.

Jan Walraven

Joaquin Phoenix kondigt zijn comeback aan en dat kunnen we, op veel vlakken, alleen maar toejuichen. Phoenix zal opnieuw te zien zijn in een biopic, hij zal de negentiende-eeuwse horrorauteur Edgar Allen Poe vertolken. Een jaar geleden had hij nochtans gezworen om nooit meer in een film te acteren, hij wou voorrang geven aan z'n carrière als rapper. Die carrière geraakte echter nooit van de grond. Zijn album, met P. Diddy in de procudersstoel, was een complete flop. Joaquin Phoenix is vooral bekend voor zijn vertolking van 'The Man in Black', Johnny Cash, in de film 'Walk The Line' en als keizer Commodus in Gladiator.Phoenix kwam het laatste jaar vooral in het nieuws door zijn vreemde gedrag en zijn baardgroei. Zijn non-interview in de show van David Letterman is nog steeds even vreemd als hilarisch.Jan Walraven