De Amerikaanse talkshowhost Jimmy Kimmel heeft de grootste films en acteurs van het jaar op de korrel genomen. In de trailer voor het fictieve 'Movie: The Movie v2' passeren onder andere sexy zombies, president Oprah en een vredelievende Bruno Mars.

In het acht minuten durende filmpje moet Jimmy Kimmel de strijd aangaan met een overmacht aan sexy zombies, vampieren en kabouters. Hij stelt een team samen van onder andere Jessica Chastain, Gerard Butler, Bradley Cooper en Chris Rock als CGI-hond. Halverwege het grote eindgevecht verschijnt ook zanger Bruno Mars, die met een lied vrede moet brengen.

Het wordt stilaan een traditie: daags na de Oscars brengt Kimmel een parodie op de grootste films van de voorbije editie. Vorig jaar deed al hij een poging om 'de grootste sterrenfilm ooit te maken'. Het resultaat toen was de trailer voor 'Movie: The Movie', die al meer dan 20 miljoen keer op Youtube werd bekeken. "Als je succesvol bent in Hollywood", zo legt Kimmel uit, "kan je het succes best uitmelken door een sequel te maken". Het resultaat is dus 'Movie: The Movie v2" geworden. (XVdL)

Movie: The Movie v2Movie: The Movie

De Amerikaanse talkshowhost Jimmy Kimmel heeft de grootste films en acteurs van het jaar op de korrel genomen. In de trailer voor het fictieve 'Movie: The Movie v2' passeren onder andere sexy zombies, president Oprah en een vredelievende Bruno Mars.In het acht minuten durende filmpje moet Jimmy Kimmel de strijd aangaan met een overmacht aan sexy zombies, vampieren en kabouters. Hij stelt een team samen van onder andere Jessica Chastain, Gerard Butler, Bradley Cooper en Chris Rock als CGI-hond. Halverwege het grote eindgevecht verschijnt ook zanger Bruno Mars, die met een lied vrede moet brengen. Het wordt stilaan een traditie: daags na de Oscars brengt Kimmel een parodie op de grootste films van de voorbije editie. Vorig jaar deed al hij een poging om 'de grootste sterrenfilm ooit te maken'. Het resultaat toen was de trailer voor 'Movie: The Movie', die al meer dan 20 miljoen keer op Youtube werd bekeken. "Als je succesvol bent in Hollywood", zo legt Kimmel uit, "kan je het succes best uitmelken door een sequel te maken". Het resultaat is dus 'Movie: The Movie v2" geworden. (XVdL) Movie: The Movie v2 Movie: The Movie