De foto toont Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), traditiegetrouw gewapend met haar pijl en boog. Samen met haar mederebellen Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Messalla (Evan Ross) en omgeven door brokstukken, lijkt ze zich klaar te houden voor een gevecht.

Als bijschrift noteerde megaster Lawrence '6.9.15', volgens speculanten een verwijzing naar de datum waarop de makers de eerste trailer zullen vrijgeven. 9 juni, nog maar enkele nachtjes slapen dus.

6.9.15 #MockingjayPart2 #Unite

Posted by Jennifer Lawrence on woensdag 3 juni 2015

In het laatste avontuur van de franchise trekt Katniss, samen met de overlevenden van District 13 ten strijde tegen de dictatoriale president Snow. De revolutie bereikt zijn hoogtepunt en mondt uit in een ultieme confrontatie die het leven van de mensen in Panem en de districten zal bepalen.

The Hunger Games: Mockingjay -Part Two verschijnt 20 november 2015 in de Amerikaanse zalen. (FDC)

De foto toont Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence), traditiegetrouw gewapend met haar pijl en boog. Samen met haar mederebellen Gale (Liam Hemsworth), Finnick (Sam Claflin) en Messalla (Evan Ross) en omgeven door brokstukken, lijkt ze zich klaar te houden voor een gevecht.Als bijschrift noteerde megaster Lawrence '6.9.15', volgens speculanten een verwijzing naar de datum waarop de makers de eerste trailer zullen vrijgeven. 9 juni, nog maar enkele nachtjes slapen dus.In het laatste avontuur van de franchise trekt Katniss, samen met de overlevenden van District 13 ten strijde tegen de dictatoriale president Snow. De revolutie bereikt zijn hoogtepunt en mondt uit in een ultieme confrontatie die het leven van de mensen in Panem en de districten zal bepalen.The Hunger Games: Mockingjay -Part Two verschijnt 20 november 2015 in de Amerikaanse zalen. (FDC)