Jay-Z's bijdrage zal bestaan uit het leveren van de soundtrack voor de film. Het hele project was het idee van Willow's vader, Will Smith. Jay-Z en Willow 'Whip My Hair' Smith zijn geen onbekenden voor elkaar. Smith tekende vorig jaar bij Jay-Z's label Roc Nation. Het leverde haar onmiddellijk een wereldhit op. Jay-Z speelde al eerder met het 'Annie'-repertoire: zijn hit 'It's a Hard Knock Life' komt uit de originele musical van 1977. De link tussen de drie is dus minder onwaarschijnlijk dan op het eerste zicht lijkt.

Jay-Z waagde zich overigens al eerder aan een musical. Vorig jaar werkte hij mee aan 'Fela!'. Die show ontving drie Tony Awards. Jay-Z was toen producer, samen met niemand minder dan Will Smith en zijn vrouw Jada. Afwachten of 'Annie' evenveel potten kan breken.

Beluister Jay-Z's 'Hard Knock Life':

Pieter Claes

Jay-Z's bijdrage zal bestaan uit het leveren van de soundtrack voor de film. Het hele project was het idee van Willow's vader, Will Smith. Jay-Z en Willow 'Whip My Hair' Smith zijn geen onbekenden voor elkaar. Smith tekende vorig jaar bij Jay-Z's label Roc Nation. Het leverde haar onmiddellijk een wereldhit op. Jay-Z speelde al eerder met het 'Annie'-repertoire: zijn hit 'It's a Hard Knock Life' komt uit de originele musical van 1977. De link tussen de drie is dus minder onwaarschijnlijk dan op het eerste zicht lijkt. Jay-Z waagde zich overigens al eerder aan een musical. Vorig jaar werkte hij mee aan 'Fela!'. Die show ontving drie Tony Awards. Jay-Z was toen producer, samen met niemand minder dan Will Smith en zijn vrouw Jada. Afwachten of 'Annie' evenveel potten kan breken. Beluister Jay-Z's 'Hard Knock Life': Pieter Claes