Tom Cruise en Russell Crowe zijn al aan boord voor Universals nieuwste mummieverfilming. Nu lijkt ook Bardem volgens The Hollywood Reporter en Variety één van hun legendarische personages opnieuw leven in te blazen.

Het is nog niet duidelijk of Bardem Dr. Frankenstein zal vertolken of eerder diens monster. Verder lijkt Universal ook van plan om een nieuwe versie van Bride of Frankenstein te gaan lanceren, maar het is nog niet duidelijk of dat de film is waarin Bardem zal mogen optreden.

Universal ligt aan de basis van het monstergenre met oppeklassiekers als Dracula (1931), Frankenstein (1931), The Mummy (1932), The Invisible Man (1933) en Bride of Frankenstein (1935). Een zeventigtal jaar later deden ze hun eigen erfenis weinig plezier met de hyperkinetische updates van Stephen Sommers (The Mummy Returns, Van Helsing)(JVDV).

Tom Cruise en Russell Crowe zijn al aan boord voor Universals nieuwste mummieverfilming. Nu lijkt ook Bardem volgens The Hollywood Reporter en Variety één van hun legendarische personages opnieuw leven in te blazen. Het is nog niet duidelijk of Bardem Dr. Frankenstein zal vertolken of eerder diens monster. Verder lijkt Universal ook van plan om een nieuwe versie van Bride of Frankenstein te gaan lanceren, maar het is nog niet duidelijk of dat de film is waarin Bardem zal mogen optreden.Universal ligt aan de basis van het monstergenre met oppeklassiekers als Dracula (1931), Frankenstein (1931), The Mummy (1932), The Invisible Man (1933) en Bride of Frankenstein (1935). Een zeventigtal jaar later deden ze hun eigen erfenis weinig plezier met de hyperkinetische updates van Stephen Sommers (The Mummy Returns, Van Helsing)(JVDV).