James Gandolfini, vooral bekend als maffiabaas Tony Soprano in de tv-serie The Sopranos, overleed in juni op 51-jarige leeftijd aan een hartaanval in Italië. Kort voor zijn dood werkte Julia-Louis Dreyfus (52) nog nauw met hem samen op de set van Enough Said, een nieuwe romantische komedie van Nicole Holofcener.

Een rol dus die we niet gewoon zijn van Gandolfini. 'Met James samenwerken is een fantastische ervaring geweest,' zegt Dreyfus. 'Hij speelt in de film een goedhartige, eerlijke en lieve man, een rol die weinig verschilt van de persoon die hij in het echte leven was. Een acteerprestatie die het publiek versteld zal doen staan', belooft de actrice die bekend is van onder meer Seinfeld.

Enough Said gaat in première op het Toronto International Film Festival (5 t.e.m. 15 september). (KVDA)

James Gandolfini, vooral bekend als maffiabaas Tony Soprano in de tv-serie The Sopranos, overleed in juni op 51-jarige leeftijd aan een hartaanval in Italië. Kort voor zijn dood werkte Julia-Louis Dreyfus (52) nog nauw met hem samen op de set van Enough Said, een nieuwe romantische komedie van Nicole Holofcener. Een rol dus die we niet gewoon zijn van Gandolfini. 'Met James samenwerken is een fantastische ervaring geweest,' zegt Dreyfus. 'Hij speelt in de film een goedhartige, eerlijke en lieve man, een rol die weinig verschilt van de persoon die hij in het echte leven was. Een acteerprestatie die het publiek versteld zal doen staan', belooft de actrice die bekend is van onder meer Seinfeld. Enough Said gaat in première op het Toronto International Film Festival (5 t.e.m. 15 september). (KVDA)