James Franco deelde een video via zijn veelbesproken Instagramprofiel waarin zijn 'Spring Breakers'-personage Alien een rijstkoek verorbert. De tagline bij de clip ging als volgt: 'Alien in rehab! En trouwens f*** die SBers 2 BS, ze doen het zonder de toestemming van Harmony. Klinkt super dwaas.'

Irvine Welsh, de auteur van Trainspotting, zal het script schrijven voor 'Spring Breakers: The Second Coming'. De Zweedse regisseur van 'Spun' Jonus Akerlund werd aangetrokken als regisseur voor de sequel. Volgens Vincent Maraval van Wild Bunch wordt het geen rechtstreeks vervolg op de eerste film, al zullen er wel allusies worden gemaakt naar personages uit de prent van Korine.

De plot van de film zal draaien rond jonge spring breakers die in aanvaring komen met een religieuze sekte. Tijdens het Filmfestival van Cannes proberen de producenten van de sequel hun concept aan de man te brengen. (LP)

James Franco deelde een video via zijn veelbesproken Instagramprofiel waarin zijn 'Spring Breakers'-personage Alien een rijstkoek verorbert. De tagline bij de clip ging als volgt: 'Alien in rehab! En trouwens f*** die SBers 2 BS, ze doen het zonder de toestemming van Harmony. Klinkt super dwaas.' Irvine Welsh, de auteur van Trainspotting, zal het script schrijven voor 'Spring Breakers: The Second Coming'. De Zweedse regisseur van 'Spun' Jonus Akerlund werd aangetrokken als regisseur voor de sequel. Volgens Vincent Maraval van Wild Bunch wordt het geen rechtstreeks vervolg op de eerste film, al zullen er wel allusies worden gemaakt naar personages uit de prent van Korine. De plot van de film zal draaien rond jonge spring breakers die in aanvaring komen met een religieuze sekte. Tijdens het Filmfestival van Cannes proberen de producenten van de sequel hun concept aan de man te brengen. (LP)