Ryder speelt in dit psychologische drama een onrustige toneelschrijfster die met ernstige psychische problemen kampt wanneer ze haar nieuwe productie probeert te lanceren. Langzaamaan verliest ze haar greep op de werkelijkheid en nemen paranoïde gedachten de bovenhand. De 127 Hours-acteur James Franco zal een van de toneelacteurs in haar stuk spelen. Bovendien zal Franco de film mee produceren.

De opnames van 'The Stare' starten op 6 mei in New York. De regie is in handen van Jay Anania. ('Her name is Carla'). Het is de allereerste speelfilm die het nieuwe bedrijf Waterstone finanop de markt zal brengen.

Noëmie Machtelinckx

Ryder speelt in dit psychologische drama een onrustige toneelschrijfster die met ernstige psychische problemen kampt wanneer ze haar nieuwe productie probeert te lanceren. Langzaamaan verliest ze haar greep op de werkelijkheid en nemen paranoïde gedachten de bovenhand. De 127 Hours-acteur James Franco zal een van de toneelacteurs in haar stuk spelen. Bovendien zal Franco de film mee produceren. De opnames van 'The Stare' starten op 6 mei in New York. De regie is in handen van Jay Anania. ('Her name is Carla'). Het is de allereerste speelfilm die het nieuwe bedrijf Waterstone finanop de markt zal brengen. Noëmie Machtelinckx