Guillermo Del Toro - die de Lord Of The Rings-prequel 'The Hobbit' recentelijk afzegde, maar nog wel een op een Disneyattractie gebaseerde film en een adaptatie van Kurt Vonneguts bestseller 'Slaughterhouse 5' op stapel heeft liggen - gaat in zee met veelvuldig Oscarwinnaar James Cameron ('Titanic', 'Terminator', 'Avatar').

Het duo gaat een horrorverhaal van cultschrijver HP Lovecraft verwerken in een driedimensionale horrorprent. Het boek waar ze het scenario van zullen ontlenen is getiteld 'At The Mountains Of Madness'. Het speelt zich af in de jaren dertig, en toont een wetenschappelijke expeditie naar de Zuidpool. Wanneer de film het levenslicht zal zien, is nog niet bekend.

Michael Ilegems

Guillermo Del Toro - die de Lord Of The Rings-prequel 'The Hobbit' recentelijk afzegde, maar nog wel een op een Disneyattractie gebaseerde film en een adaptatie van Kurt Vonneguts bestseller 'Slaughterhouse 5' op stapel heeft liggen - gaat in zee met veelvuldig Oscarwinnaar James Cameron ('Titanic', 'Terminator', 'Avatar'). Het duo gaat een horrorverhaal van cultschrijver HP Lovecraft verwerken in een driedimensionale horrorprent. Het boek waar ze het scenario van zullen ontlenen is getiteld 'At The Mountains Of Madness'. Het speelt zich af in de jaren dertig, en toont een wetenschappelijke expeditie naar de Zuidpool. Wanneer de film het levenslicht zal zien, is nog niet bekend. Michael Ilegems