Volgens het Amerikaanse filmmagazine Variety zal Cameron vanaf 2011 aan de scenario's werken van "Avatar 2" en "Avatar 3", die in 2014 en 2015 in de zalen zouden moeten komen.

Cameron tekende een overeenkomst met filmstudio Fox. "We zullen de thema's en personages die het hart van het publiek in de hele wereld veroverden, verder uitwerken", zegt Cameron aan Variety. "Ik kijk ernaar uit terug te keren naar (de planeet) Pandora, waar de verbeelding alle vrijheid krijgt."

"Avatar" bracht wereldwijd 2,78 miljard dollar op. Cameron moet eerst nog werken aan de herwerking van "Titanic" tot een 3D-film. Die film zou in 2012 te zien moeten zijn.

D.B.

Volgens het Amerikaanse filmmagazine Variety zal Cameron vanaf 2011 aan de scenario's werken van "Avatar 2" en "Avatar 3", die in 2014 en 2015 in de zalen zouden moeten komen. Cameron tekende een overeenkomst met filmstudio Fox. "We zullen de thema's en personages die het hart van het publiek in de hele wereld veroverden, verder uitwerken", zegt Cameron aan Variety. "Ik kijk ernaar uit terug te keren naar (de planeet) Pandora, waar de verbeelding alle vrijheid krijgt." "Avatar" bracht wereldwijd 2,78 miljard dollar op. Cameron moet eerst nog werken aan de herwerking van "Titanic" tot een 3D-film. Die film zou in 2012 te zien moeten zijn. D.B.