Naar aanleiding van de 50ste verjaardag is ook de soundtrack voor de nieuwe film gelanceerd, ingezongen door Adele.

Op vijf oktober 1962 ging Dr.No, de eerste James Bond-film in première met Sean Connery in de hoofdrol. Vijftig jaar later staat James Bond nog steeds garant voor actie, mooie vrouwen en slechterikken.

De nieuwe Bond-film komt uit op 9 november 2012 en de titelsong voor die film is vandaag gelanceerd. De Britse zangeres Adele mocht het nummer 'Skyfall' inzingen. Het is dus nog een maand wachten op de film, maar je kan hier alvast de trailer bekijken. (RDM)

Naar aanleiding van de 50ste verjaardag is ook de soundtrack voor de nieuwe film gelanceerd, ingezongen door Adele. Op vijf oktober 1962 ging Dr.No, de eerste James Bond-film in première met Sean Connery in de hoofdrol. Vijftig jaar later staat James Bond nog steeds garant voor actie, mooie vrouwen en slechterikken. De nieuwe Bond-film komt uit op 9 november 2012 en de titelsong voor die film is vandaag gelanceerd. De Britse zangeres Adele mocht het nummer 'Skyfall' inzingen. Het is dus nog een maand wachten op de film, maar je kan hier alvast de trailer bekijken. (RDM)