'Jack and Jill' was genomineerd in elke categorie en verzilverde al zijn nominaties. In totaal won de film tien Razzies. Hoofdrolspeler Adam Sandler won zowel de Razzie voor slechtste acteur als die voor slechtste actrice. Sandler speelt in 'Jack and Jill' zowel de mannelijke als de vrouwelijke hoofdrol.

'Jack and Jill' versloeg films als Twilight: Breaking Dawn, Transformers: Dark Side of the Moon en Big Momma's: Like Father Like Son. Het is de eerste keer sinds het begin van de Razzies in 1980 dat een film alle categorieën wint. (BW)

'Jack and Jill' was genomineerd in elke categorie en verzilverde al zijn nominaties. In totaal won de film tien Razzies. Hoofdrolspeler Adam Sandler won zowel de Razzie voor slechtste acteur als die voor slechtste actrice. Sandler speelt in 'Jack and Jill' zowel de mannelijke als de vrouwelijke hoofdrol. 'Jack and Jill' versloeg films als Twilight: Breaking Dawn, Transformers: Dark Side of the Moon en Big Momma's: Like Father Like Son. Het is de eerste keer sinds het begin van de Razzies in 1980 dat een film alle categorie├źn wint. (BW)