J.J. Abrams - regisseur van onder meer 'Star Trek' en 'Mission Impossible III', en medebedenker en producer van de succesvolle tv-serie 'Lost' - heeft heel wat nieuwe filmprojecten op stapel liggen. 'Super 8' - een film waar nog weinig meer over bekend is dan dat ook Steven Spielberg en Bryan Burk erbij betrokken zullen zijn -- wordt in 2011 verwacht, en daarnaast werkt hij aan 'Mission Impossible IV', 'Samurai Jack' en een 'Star Trek'-sequel.

En dat is nog niet alles. Onlangs raakte bekend dat Abrams met zijn productiebedrijf Bad Robot ook nog een robotfilm - naar de graphic novel 'Boilerplate: History's Mechanical Marvel' van Paul Guinan en Anina Bennett - gaat produceren.

De gelijknamige film - waarvan Paramount de rechten gekocht heeft - zal gaan over 's werelds eerste robot die eind negentiende, begin twintigste eeuw op aarde vertoefde.

Michael Ilegems

J.J. Abrams - regisseur van onder meer 'Star Trek' en 'Mission Impossible III', en medebedenker en producer van de succesvolle tv-serie 'Lost' - heeft heel wat nieuwe filmprojecten op stapel liggen. 'Super 8' - een film waar nog weinig meer over bekend is dan dat ook Steven Spielberg en Bryan Burk erbij betrokken zullen zijn -- wordt in 2011 verwacht, en daarnaast werkt hij aan 'Mission Impossible IV', 'Samurai Jack' en een 'Star Trek'-sequel. En dat is nog niet alles. Onlangs raakte bekend dat Abrams met zijn productiebedrijf Bad Robot ook nog een robotfilm - naar de graphic novel 'Boilerplate: History's Mechanical Marvel' van Paul Guinan en Anina Bennett - gaat produceren. De gelijknamige film - waarvan Paramount de rechten gekocht heeft - zal gaan over 's werelds eerste robot die eind negentiende, begin twintigste eeuw op aarde vertoefde. Michael Ilegems