Voor de beste animatie van een figuur werd het team van "The Revenant" gelauwerd. Daarin valt een beer Leonardo DiCaprio aan. De prijs voor de beste animatiefilm van een indie studio ging naar "Boy and the World" uit Brazilië. Voor de beste effecten in een echte film werd "The Avengers: Age of Ultron" onderscheiden.

De Annie Awards worden uitgereikt in 36 categorieën door de International Animated Film Society (ASIFA-Hollywood), het in Los Angeles gevestigde deel van de internationale animatiefilmindustrie. Dat gebeurde zaterdagavond voor de 43ste keer.

Voor de beste animatie van een figuur werd het team van "The Revenant" gelauwerd. Daarin valt een beer Leonardo DiCaprio aan. De prijs voor de beste animatiefilm van een indie studio ging naar "Boy and the World" uit Brazilië. Voor de beste effecten in een echte film werd "The Avengers: Age of Ultron" onderscheiden. De Annie Awards worden uitgereikt in 36 categorieën door de International Animated Film Society (ASIFA-Hollywood), het in Los Angeles gevestigde deel van de internationale animatiefilmindustrie. Dat gebeurde zaterdagavond voor de 43ste keer.