De productie is een filmische adaptatie van een manga van Kengo Hanazawa. "The Phone", de eerste langspeelfilm van Bong-joo Kim, en de animatiefilm "Seoul Station" van Yeon Sang-ho, of twee Zuid-Koreaanse films, werden beloond met een Zilveren Raaf.

In de categorie voor de Europese films zegevierde "Demon", een Israelisch-Poolse coproductie van Marcin Wrona, die in september uit het leven stapte. De thriller-jury bekroonde 'The Photographer' van Waldemar Krzystek. In de categorie "7e parallel" won de Ierse film "Traders" van Rachael Moriarty en Peter Murphy de hoofdprijs. Ruim 53.000 toeschouwers bezochten de 34e editie van het festival. (Belga/KS)

De productie is een filmische adaptatie van een manga van Kengo Hanazawa. "The Phone", de eerste langspeelfilm van Bong-joo Kim, en de animatiefilm "Seoul Station" van Yeon Sang-ho, of twee Zuid-Koreaanse films, werden beloond met een Zilveren Raaf.In de categorie voor de Europese films zegevierde "Demon", een Israelisch-Poolse coproductie van Marcin Wrona, die in september uit het leven stapte. De thriller-jury bekroonde 'The Photographer' van Waldemar Krzystek. In de categorie "7e parallel" won de Ierse film "Traders" van Rachael Moriarty en Peter Murphy de hoofdprijs. Ruim 53.000 toeschouwers bezochten de 34e editie van het festival. (Belga/KS)