Tom Hooper -die een Oscar won voor 'The King's Speech- verkoos om zijn film te baseren op de musical en niet op het originele boek van Victor Hugo. In de eerste trailer brengt het personage Fantine (Hathaway) de song 'I Dreamed a Dream'.

Hugh Jackman kruipt in de huid van hoofdpersonage Jean Valjean. Verder spelen onder anderen Russell Crowe, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried en Sacha Baron Cohen mee in de nieuwe Hooperfilm.

'Les Misérables' werd eerder al veertien keer verfilmd. De adaptatie van Tom Hooper komt begin volgend jaar in de Belgische zalen. (BW)

Tom Hooper -die een Oscar won voor 'The King's Speech- verkoos om zijn film te baseren op de musical en niet op het originele boek van Victor Hugo. In de eerste trailer brengt het personage Fantine (Hathaway) de song 'I Dreamed a Dream'. Hugh Jackman kruipt in de huid van hoofdpersonage Jean Valjean. Verder spelen onder anderen Russell Crowe, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Amanda Seyfried en Sacha Baron Cohen mee in de nieuwe Hooperfilm. 'Les Misérables' werd eerder al veertien keer verfilmd. De adaptatie van Tom Hooper komt begin volgend jaar in de Belgische zalen. (BW)