Sinds Tom Hooper met 'The King's Speech' de Oscars domineerde, stromen de aanbiedingen aan zijn adres binnen. Volgens Variety en Deadline zou zijn oog gevallen zijn op 'Les Misérables', een project van Universal Pictures. Hooper zou in gesprek zijn om een filmversie maken van het meesterwerk van Victor Hugo uit 1862. Het verhaal draait rond Jean Valjean, een ex-gevangene die wanhopig probeert om zijn donkere verleden achter zich te laten.

Op de jongste Academy Awards wist Tom Hooper met 'The King's Speech' nog vier Oscars in de wacht te slepen. 'Les Misérables' werd al meermaals vertaald naar het grote scherm. De meest bekende poging is misschien wel die van Bille August uit 1998, met rollen voor Uma Thurman en Liam Neeson. Als Hooper 'Les Misérables' verfilmt, zou de prent in 2013 moeten uitkomen.

Sinds Tom Hooper met 'The King's Speech' de Oscars domineerde, stromen de aanbiedingen aan zijn adres binnen. Volgens Variety en Deadline zou zijn oog gevallen zijn op 'Les Misérables', een project van Universal Pictures. Hooper zou in gesprek zijn om een filmversie maken van het meesterwerk van Victor Hugo uit 1862. Het verhaal draait rond Jean Valjean, een ex-gevangene die wanhopig probeert om zijn donkere verleden achter zich te laten. Op de jongste Academy Awards wist Tom Hooper met 'The King's Speech' nog vier Oscars in de wacht te slepen. 'Les Misérables' werd al meermaals vertaald naar het grote scherm. De meest bekende poging is misschien wel die van Bille August uit 1998, met rollen voor Uma Thurman en Liam Neeson. Als Hooper 'Les Misérables' verfilmt, zou de prent in 2013 moeten uitkomen.