Argo heeft alweer de hoofdvogel afgeschoten. Deze keer tijdens de 19e editie van de Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, waar de film van regisseur en acteur Ben Aflleck de prijs voor beste cast won. Een dag eerder ging de CIA-thriller ook al met de hoofdprijs op de Producers Guild Awards aan de haal.

Ook acteurs Jennifer Lawrence en Daniel Day-Lewis werden gelauwerd voor hun rollen in respectievelijk 'Silver linings playbook' en 'Lincoln'. De onderscheidingen voor de beste bijrollen waren voor Anne Hathaway ('Les Miserables') en Tommy Lee Jones ('Lincoln').

De Screen Actors Guild Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Amerikaanse acteursvakbond en zijn een belangrijke indicator voor de Oscars die op zondag 24 februari worden uitgedeeld. (DB)

Argo heeft alweer de hoofdvogel afgeschoten. Deze keer tijdens de 19e editie van de Screen Actors Guild Awards in Los Angeles, waar de film van regisseur en acteur Ben Aflleck de prijs voor beste cast won. Een dag eerder ging de CIA-thriller ook al met de hoofdprijs op de Producers Guild Awards aan de haal. Ook acteurs Jennifer Lawrence en Daniel Day-Lewis werden gelauwerd voor hun rollen in respectievelijk 'Silver linings playbook' en 'Lincoln'. De onderscheidingen voor de beste bijrollen waren voor Anne Hathaway ('Les Miserables') en Tommy Lee Jones ('Lincoln'). De Screen Actors Guild Awards worden jaarlijks uitgereikt door de Amerikaanse acteursvakbond en zijn een belangrijke indicator voor de Oscars die op zondag 24 februari worden uitgedeeld. (DB)