In het totaal zullen twaalf Belgische films getoond worden op het festival, dat van 25 tot 30 augustus plaatsvindt in het Franse Angoulême. Daarbij horen klassiekers als C'est arrivé près de chez vous van Remy Belvaux, André Bonzel en Benoît Poelvoorde en L'Enfant van de gebroeders Dardenne.

Naast de vertoning van de films zullen ook nog twee foto-exposities gewijd worden aan de Belgische cinema. Portraits d'artistes belges van Dominique Houcmant/Goldo en Femmes de cinéma van Valérie Nagant zullen te zien zijn in de Université de l'image.

Twee Belgische langspeelfilms dingen bovendien mee in de officiële competitie tijdens het festival. Post Partum van Delhine Noels en Je suis à toi van David Lambert maken kans op een podiumplaats.

(Belga/EK)

In het totaal zullen twaalf Belgische films getoond worden op het festival, dat van 25 tot 30 augustus plaatsvindt in het Franse Angoulême. Daarbij horen klassiekers als C'est arrivé près de chez vous van Remy Belvaux, André Bonzel en Benoît Poelvoorde en L'Enfant van de gebroeders Dardenne. Naast de vertoning van de films zullen ook nog twee foto-exposities gewijd worden aan de Belgische cinema. Portraits d'artistes belges van Dominique Houcmant/Goldo en Femmes de cinéma van Valérie Nagant zullen te zien zijn in de Université de l'image. Twee Belgische langspeelfilms dingen bovendien mee in de officiële competitie tijdens het festival. Post Partum van Delhine Noels en Je suis à toi van David Lambert maken kans op een podiumplaats.(Belga/EK)