De Hollywoodsterren richten zich op de slechtbetaalde jobs, niet alleen in de filmwereld maar ook in andere sectoren. Wie zo'n job beoefent, dient vaak geen klacht in tegen daders van seksueel ongepast gedrag of misbruik, omdat de gerechtskosten onbetaalbaar is.

De vrouwen vragen ook dat de media ook aandacht besteden aan seksueel misbruik 'in domeinen met minder glamour' dan de cinema.

Onder meer actrices Cate Blanchett, Ashley Judd, Natalie Portman en Meryl Streep zitten in Time's Up. Een aantal van de actrices is zelf het slachtoffer geweest van seksueel ongepast gedrag door filmbons Harvey Weinstein. Het fonds heeft al meer dan 13 miljoen dollar opgehaald. Het doel is 15 miljoen dollar.

De Hollywoodsterren richten zich op de slechtbetaalde jobs, niet alleen in de filmwereld maar ook in andere sectoren. Wie zo'n job beoefent, dient vaak geen klacht in tegen daders van seksueel ongepast gedrag of misbruik, omdat de gerechtskosten onbetaalbaar is.De vrouwen vragen ook dat de media ook aandacht besteden aan seksueel misbruik 'in domeinen met minder glamour' dan de cinema.Onder meer actrices Cate Blanchett, Ashley Judd, Natalie Portman en Meryl Streep zitten in Time's Up. Een aantal van de actrices is zelf het slachtoffer geweest van seksueel ongepast gedrag door filmbons Harvey Weinstein. Het fonds heeft al meer dan 13 miljoen dollar opgehaald. Het doel is 15 miljoen dollar.